Hangende Forex-bestellings

In die reël verkies beginnershandelaars in die valutamark om transaksies oop te maak vir die koop / verkoop van geldeenheidspare, d.w.s. onmiddellik na die verskyning van die ooreenstemmende seine, klik op die koop / verkoop knoppies. Dit is inderdaad die maklikste en gewildste handelsmetode, maar dit is nie geskik vir besige mense wat nie genoeg tyd aan die mark kan wy nie. Daarom bou sommige spekulante hul strategieë op grond van hangende bestellings.

Voordat ons met die voorbeelde begin, begin ons met die basiese terme, aangesien die verwarring op hierdie stadium dikwels begin. Die feit is dat daar in FOREX en die aandelemark twee hoofsoorte bestellings is – die mark en hangende.
Forex-markbestellings word altyd uitgevoer teen die bod- en vraagpryse wat ten tyde van die transaksie vasgestel is. Terselfdertyd is daar in die oorgrote meerderheid van die gevalle sogenaamde glybane – afwykings van die werklike prys van die transaksie van die prys wat die handelaar in die terminale gesien het toe hy die besluit geneem het.

Markbestelling met afwyking van die werklike prys van die kwotasie

Soos u kan raai, is hierdie benadering geskik vir scalpers, intra-handelaars, sowel as handelaars wie se stelsels gefokus is op die soeke na aanwyser seine.

Hangende bestellings vir Forex (hangende bestellings) werk op ‘n heel ander manier, want as hulle geïnstalleer word, beveel die spekulant die makelaar om geldeenheid te koop / verkoop nadat die prys ‘n sekere kwotasie raak.

Geprysde prys vir hangende bestelling

As die handel met die MT4-terminale fondse uitgevoer word, sal die hangende transaksie streng geopen word teen die prys wat deur die handelaar in die bestelspesifikasie aangedui word. Dit is waar dat sulke bestellings soms nie uitgevoer word nie, aangesien baie hier afhang van die likiditeit in die mark (die aantal aansoeke om te koop en verkoop).

Tipes hangende forex bestellings
Soos in die geval van die markbestelling, is “uitstel” (naam van die slang) van twee soorte: vir koop (koop) en verkoop (verkoop), wat op hul beurt verdeel word in “limiet” en “stop”.

‘N Koopbeperkingsbevel word gegee as die handelaar ‘n geldeenheid teen ‘n laer prys wil koop, d.w.s. goedkoper as wat dit tans kos.

Kooplimiet onder die huidige kwotasie

‘N Soortgelyke besluit word in verskillende situasies geneem, waarvan die algemeenste die volgende is:

 • ‘N Kragtige bullish kers het die weerstandsvlak oorkom, waardeur die prys “gevlieg” het na ‘n gebied wat nie winsgewend was vir inkopies nie. As dit gebeur, kan die handelaar wag vir ‘n terugrol na die gebreekte merk;
 • Die spekulant wen in klein lotte teen buitengewone lae prysvlakke en glo dat so ‘n marktoestand nie lank kan duur nie (hoewel sulke taktieke dikwels veroorsaak dat die rekening afneem);
 • Die EA plaas ‘n rooster van bestellings, ens.
 • ‘N Hangende Forex-koop-stoporder is die teenoorgestelde in betekenis, d.w.s. dit word bo die huidige prys geplaas en kan teen ‘n hoër prys as ‘n bestelling beskou word.
 • Uit die oogpunt van ekonomiese uitvoerbaarheid, lyk so ‘n operasie absurd, omdat die klassieke tegniese ontleding leer om goedkoop te koop en duur te koop, maar in die moderne mark word ‘stop deposito’s’ gereeld gebruik. Hier is byvoorbeeld ‘n paar tipiese situasies waar dit handig te pas kan kom:
 • Die stelsel is gefokus op die verdeling van die Williams-fraktaal;
 • Die handelaar verkies om handel te dryf volgens die verdeling van die prysklas (plat);
 • Die kundige adviseur gebruik ‘n piramidesisteem (skema teenoorgestelde van martingale), ens.
 • Wat die hangende verkoopbestellings betref, werk hulle volgens ‘n soortgelyke beginsel, aangesien die verkooplimiet bo die huidige markkwotasie is, en die verkoopstop onder die huidige vlakke geplaas word waarop u nou geldeenheid kan koop en verkoop.
 • Voordele en nadele van hangende bestellings
 • Anders as sommige ander spekulatiewe instrumente, het ‘deposito’s’ geen uitgesproke plus- of minusse nie, op grond waarvan ‘n mens ‘n sekere ondubbelsinnige eienskap kan gee.

Die feit is dat hier baie sal afhang van die spesifieke handelstrategie wat die handelaar gebruik, aangesien die funksies van sulke bestellings sowel ten goede as die nadeel kan omkeer.
Ek het veral hierbo opgemerk dat die taktiek van ‘top-ups’ teen die neiging dikwels tot ‘n drein lei, maar in hierdie geval is ‘n hangende volgorde van die limiet-tipe slegs ‘n middel, want as u wil, kan u ook met die hand “oor die mark” gemiddelde.

Dieselfde is van toepassing op “stop” -bevele, aangesien baie handelaars hulle kritiseer omdat hulle voortydig voortydig aktiveer (die prys is nog nie op die vlak vasgestel nie, en die transaksie is reeds geopen). Hulle vergeet egter om hul eie handelstrategie van nader te bekyk, wat waarskynlik nie vir sulke bedrywighede geoptimaliseer is nie.
Die enigste besliste voordeel wat by hangende bestellings inherent is, is die uitskakeling van verliese uit die verspreiding, aangesien die posisie, wanneer u dit gebruik, teen ‘n voorafbepaalde prys geopen word.

Segredos e segredos de comerciantes em circulação

É muito raro ter sucesso em um novo negócio, geralmente uma empresa bem-sucedida é uma cópia de um sistema existente. Sim, existem pessoas únicas que inventam uma bicicleta independentemente, mas infelizmente existem apenas algumas dessas pessoas e, por vezes, os esforços gastos não valem o resultado.

Forex trading é o mesmo negócio, então aqui você pode usar uma abordagem semelhante, como em qualquer outro negócio, ou seja, siga o exemplo de comerciantes bem sucedidos que já fizeram uma fortuna na troca.

Tomemos, por exemplo, um jogador de intercâmbio tão conhecido como Peter Lynch, podemos dizer que ele teve sorte desde o início, a primeira transação trouxe a Peter mais de 1000% de lucro, permitindo-lhe pagar pela faculdade.

Já na idade de trinta anos, ele fez uma carreira e se tornou o chefe de um dos departamentos de uma grande empresa de investimento financeiro, então ele dirigiu um dos principais fundos de hedge. Este analista e comerciante é famoso por suas operações bem sucedidas na bolsa de valores, mas algumas de suas dicas podem ser usadas como recomendações para negociação forex.

Vamos tentar adaptar os segredos de Peter Lynch para negociação na troca de moeda:

 1. Você pode obter uma vantagem na negociação forex apenas graças ao seu próprio conhecimento, ninguém irá revelar a você seu segredo de negociação.
 2. Fatores fundamentais estão longe de encontrar imediatamente a reflexão sobre a taxa de crescimento da moeda escolhida no Forex, portanto, decisões precipitadas não devem ser tomadas após o próximo release.
 3. Compra ou venda de moeda deve sempre ter uma razão, apenas comprando o euro na base de que ele está crescendo agora não funciona aqui. Você deve saber claramente por que está crescendo e quando esse crescimento pode acabar.
 4. O número de transações simultaneamente abertas não deve exceder o que você pode manipular sem comprometer a eficácia do comércio.
 5. Se o momento atual não for adequado para abrir um novo contrato, adie a entrada no mercado até tempos melhores.
 6. Nunca use ferramentas forex desconhecidas, são essas experiências que geralmente falham.
 7. Comprar enquanto o preço cai para o fundo, isso irá expandir suas perspectivas de lucro.
 8. Não confie realmente nas previsões, abra negócios com base em sua própria análise.
 9. O tempo sempre funciona para você – se você abriu uma posição, e o curso foi imediatamente contra você, não cancele a saída do mercado, talvez esta seja apenas uma tendência de curto prazo e o negócio traga lucro para você.

Forex trading é semelhante ao trabalho regular, e como você se relaciona com isso afetará seus resultados financeiros. O principal segredo de qualquer um dos comerciantes profissionais é um dia de trabalho irregular e a aquisição constante de novos conhecimentos.