Slaggate op Forex

Baie beginnershandelaars glo opreg dat, om ‘n stabiele inkomste in die valutamark te kry, die belangrikste is om te leer hoe om voorspellings korrek te maak, en dat alle ander nuanses, soos die keuse van ‘n makelaar of sagteware, onbeduidend is. Ongelukkig is daar slaggate op Forex, wat geïgnoreer kan word tot groot probleme vir die handelaar. Ons sal vandag oor hulle praat as deel van die Forex-beoordelingsafdeling.

Soos in enige ander aktiwiteitsveld, is daar twee soorte probleme op Forex – tegnies en organisatories. Daarom begin ons met die eerste subgroep om verwarring te skep.
Slaggate van Forex Trading
Van al die slaggate op Forex word die volgende situasie meestal aangetref – die handelstelsel werk perfek op ‘n demo-rekening, en wanneer dit na ‘n regte rekening oorgedra word, begin die totale verlies die wins te bowe gaan.

In die reël is hierdie verskynsel te wyte aan verskeie faktore, waarvan die belangrikste die volgende is:

  • Slippage – ‘n situasie wanneer ‘n bestelling uitgevoer word teen ‘n ander prys as die wat die handelaar tydens die opening van ‘n transaksie in die terminale gesien het;
  • Die kwaliteit van kommunikasie met die bediener is benadeel – by sommige ondernemings neem dit om ‘n ‘regte’ bediener te neem veel langer as vir die ‘demo’-bediener (dit word dikwels doelbewus gedoen, hoewel groot handelaars nie die risiko loop om sulke metodes te gebruik nie, aangesien dit die reputasie ‘n knou gee);
  • Uitvoering van stopverlies / wins neem nie teen die vermelde prys nie, maar teen die eerste beskikbare prys (wat veral na ‘n weeklikse gepubliseer is).
  • Alle ander nuanses, soos verspreiding, ruil, ens. dit beïnvloed nie die resultate wesenlik nie, aangesien die genoteerde waardes in bykans alle DC’s in reële en demo-rekeninge identies is, d.w.s. bedieners het dieselfde strome uitgesaai.
  • Nog ‘n slaggat van Forex van tegniese aard hou verband met die verskil tussen die resultaat wat behaal is in die strategie-toetser en die reële wins wat deur die handelsadviseur aangeteken is.

Slaggate van Forex hou verband met die verskil van die resultaat en reële wins

Baie nuwelinge blameer DC vir sulke afwykings, sê hulle, die handelaar bemoei die adviseur doelbewus, gebruik spesiale plugins, ens. In werklikheid is alles baie eenvoudiger – in die toetser is die uitvoering altyd perfek, d.w.s. die robot ondervind nie gly en swak ping nie. Daarbenewens neem hierdie MetaTrader4-module nie rekening met die fooie wat ECN- en STP-makelaars hef nie.

Dus, die hoë wins wat in die toetser ontvang word, waarborg nie dat die adviseur stabiel op ‘n regte rekening sal werk nie, en vertrou dus “op robotte, maar moenie mislei word nie”. Nog ‘n gevolgtrekking hieruit volg: u behoort nie algoritmes te koop waarvan die verkoper nie monitering bied nie.
Organisatoriese oomblikke

In beginsel weet ek nie van ‘n enkele tegniese probleem wat nie deur bekende metodes opgelos kan word nie, al is dit tot nadeel van potensiële wins.

Dinge is heeltemal anders met die slaggate in Forex wat verband hou met wettige en organisatoriese nuanses.

Slaggate in Forex wat verband hou met wettige en organisatoriese nuanses

Voordat ek ‘n regte rekening open, beveel ek u ten sterkste aan om u vertroud te maak met die kontrak (of aanbieding) in detail, op die bladsye waarop spesiale aandag geskenk moet word aan die punte wat die interaksie van die handelaar en die DC met betrekking tot die volgende kwessies reguleer:

Watter depositometodes is aanvaarbaar en hoe stem dit ooreen met onttrekkingsbedrywighede Ongelukkig, as u verskillende kaarte en beursies gebruik, kan die rekening gevries word op die vermoede van onwettige bedrywighede – as dit gebeur, word u net moeg om te bewys dat daar geen kriminele opset in die aksies was nie;
Wat is die sperdatums vir die onttrekking van geld uit ‘n rekening. Die uitklaring van hierdie inligting is nuttig vir die beplanning van u begroting sowel as vir die ontleding van die solvensie van die onderneming, veral as oorplasings na u persoonlike bankrekening of elektroniese beursie ontvang word later as wat in die aanbod aangedui is. Dit is ‘n duidelike teken van die dreigende bankrotskap van die onderneming, dus is dit beter om alle geld te onttrek, terwyl daar so ‘n geleentheid is;
Is daar beperkings op die minimum tyd vir die hou van ‘n transaksie, lotery van bestellings en ander belangrike parameters? Sulke slaggate op Forex is deesdae nie so relevant nie, maar sommige maatskappye bevat steeds soortgelyke items in die aanbod;
Wat is die prosedure vir die indiening van ‘n eis indien daar ‘n styging in die kwotasiestroom ontstaan ​​het of die bevel met ‘n verlies gesluit word as gevolg van die maatskappy se skuld.
Daar moet ook baie aandag geskenk word aan die belasting op inkomste, aangesien baie handelaars nie aan hierdie “verpligting” dink voordat vrae ontstaan ​​in banke en aan die belastingowerhede nie.

In die reël, as ‘n handelaar professioneel handel dryf, d.w.s. verdien stabiele geld, kan hierdie slaggat uitgeskakel word deur ‘n IP te registreer met ‘n vereenvoudigde belastingstelsel (STS). Sommige maatskappye bied aan om ‘n LLC te open, maar in hierdie geval is dit moeiliker om ‘n rekeningkundige stelsel te bou, plus die totale bedrag belasting en bydraes sal veel hoër wees.In billikheid moet daarop gelet word dat die belasting nie ‘n valkuil op Forex is nie, maar ‘n regte ysberg, dus word hierdie probleem eers die beste opgelos.

Como encontrar pontos de pivot quando negociando forex

Cada um dos operadores forex usa sua própria estratégia de trabalho, mas quase todos os jogadores levam em conta tal conceito como pontos de referência.

O ponto de referência no nosso caso não é nada além do preço médio de um par de moedas para o período de tempo desejado, ele serve como principal diretriz ao escolher a direção da transação.

Ao abrir uma nova posição, nunca será supérfluo levar em conta, além da direção atual da tendência, o nível de preço existente em um período de tempo mais antigo.

O cálculo do preço médio ou do ponto de giro é feito de maneira bastante simples.

Considerando qualquer um dos bares ou uma vela japonesa, sempre podemos obter indicadores como – preço aberto, preço de fechamento e mínimo – preço máximo. Como no Forex, o preço de fechamento é mais importante do que o preço de abertura, o primeiro indicador é usado para cálculos.

Para obter os dados necessários, basta mover o cursor do mouse sobre a vela selecionada no gráfico do par de moedas.

Para o cálculo, uma fórmula simples é usada:

(Preço Mín. + Preço Máx. + Preço. Pedido) / 3 = Um ponto de ancoragem no período de tempo selecionado.

Por exemplo, o par de moedas EURUSD no período de tempo D1 mínimo 1.3415 no máximo 1.3577, fechando 1.3438.

(1,3415 + 1,3577 + 1,3438) = 1,3477

Assim, o ponto de referência para ontem foi obtido. Este indicador será útil para os comerciantes que realizam negociação intraday.

Se, no momento de abrir uma nova posição, o preço estiver abaixo do ponto de referência e houver uma tendência de alta no mercado, abrimos um acordo de compra. E vice-versa, o preço está acima do ponto de referência e uma tendência de queda é observada – abrimos um acordo para venda.

Deve-se ter em mente que o ponto de referência no Forex é apenas uma diretriz adicional e para aumentar a eficiência, outros indicadores de tendência também devem ser levados em conta – força, dinâmica de movimento, largura do canal de preços, volatilidade, etc.

A regra básica para calcular os pontos de referência é que os dados iniciais são obtidos de intervalos de tempo mais altos.