STP Forex-rekeninge

Relatief onlangs het ‘n nuwe diens verskyn – spesiale STP-rekeninge, wat volgens handelsvoorwaardes baie ooreenstem met ECN, maar van laasgenoemde verskil in hoër vereistes vir die depositobedrag. Ons sal vandag probeer uitvind waarom dit nodig is en of ons so ‘n rekening wil open. U kan lees oor ander tegnologieë wat deur Forex-makelaars gebruik word, in die artikelafdeling.

Die algoritme van interaksie tussen die handelaar en sy eweknieë in die verhandelingsproses op die STP-rekening is ‘n spesiale geval van die NDD (Non Dealing Desk) -skema, waarin die forex-handelaar slegs ononderbroke toegang tot die nodige kommunikasiekanale en handelsvloere bied. In hierdie geval verdien die verhandelingsentrum kommissies en is hy derhalwe geïnteresseerd in die spekulasieverhandeling as ‘n voordeel vir so lank as moontlik. Baie soortgelyk aan ECN, nie waar nie?
Daar is egter ‘n fundamentele verskil tussen STP Forex en die ECN-stelsel. Die feit is dat Straight Through Processing in Russies vertaal word as “direkte verwerking”, d.w.s. in hierdie geval stuur die handelaar ‘n opdrag om geldeenheid deur die GS-kanaal te koop / verkoop, wat onmiddellik by een van die banke aankom.

Verwerking van aansoeke deur ‘n handelsentrum

Op ECN word bestellings op ‘n effens ander manier verwerk, want in hierdie geval kan handelaars met mekaar omgaan. Meer besonderhede oor die elektroniese kommunikasienetwerkskema kan in ‘n aparte oorsig gevind word.
Voordele van STP Forex
Eerstens neem die snelheid van uitvoering van aansoeke op STP-rekeninge aansienlik toe weens die uitskakeling van alle tussengangers uit die markketting. In werklikheid is dit in hierdie geval die hoogste in vergelyking met die soortgelyke kenmerke van al die opsies wat vroeër oorweeg is, aangesien banke voortdurend toerusting verbeter.

Tweedens voer groot likiditeitsverskaffers amper onmiddellik bestellings uit om buitelandse valuta te koop / verkoop, waardeur potensiële wisselkoersrisiko’s tot die minimum beperk word. Hier moet daarop gelet word dat selfs in die ECN-stelsel sulke kostes onbeduidend is, maar op die STP-rekening is dit nog laer – kan u uself voorstel watter aktiwiteitsveld vir scalping- en hoëspoedrobotte voorkom.

Derdens, deur toegang tot STP Forex te verleen, ontneem DC homself vrywillig die vermoë om kwotasies te manipuleer en begin ‘n kommissie vir transaksies te hef. Vir ‘n handelaar is so ‘n benadering baie veiliger as ‘n gewone rekening, aangesien dit in hierdie geval moontlik is om al die risiko’s vooraf te bereken.

Boonop, as die omset op die rekening ‘n sekere waarde oorskry, kan u op ‘n “spesiale benadering” van die makelaar reken. Ongelukkig word daar op die Russiese Forex-mark selde onderhandel oor kommissievoorwaardes, maar in die Weste word sulke afslag gereeld beoefen.
Nadele van die STP-rekening
Ondanks die feit dat die Straight Through Processing-skema een van die mees progressiewe en winsgewendste is, is dit nie geskik vir elke private forex-handelaar nie.

In die eerste plek kan ‘n mens nie voldoende hoë vereistes vir ‘n deposito ignoreer nie, terwyl beperkings in die reël indirek van aard is. In die besonder, op STP-rekeninge kan jy dit nie doen nie
Dit beteken dat alle aggressiewe strategieë wat vir ‘n hoë hefboomfinansiering geoptimaliseer is, onbedrywig sal raak, hoewel die limiet op kredietfondse dikwels aan die kant van die handelaar optree, aangesien ‘n seldsame beginnerspekulant potensiële risiko’s nugter kan beoordeel.
Nog ‘n beduidende nadeel van STP-rekeninge is die gebrek aan CFD-aandelekontrakte in hul reeks. Die feit is dat sulke instrumente van vaste bates afgelei is, en daarom versprei hulle meestal binne die handelsentrum sonder om die regte mark te betree, en soos ons onthou, is die Straight Through Processing-tegnologie bedoel vir direkte verwerking van die toepassings van handelaars in die bank.
‘N Ander nadeel van STP Forex is soortgelyk aan die gebrek aan ECN-rekeninge, dit lê in die verpligting van die handelaar om ‘n kommissie aan die handelsentrum te betaal. In beginsel sal die totale koste om ‘n oop posisie in hierdie geval te bedien, steeds laer wees as op ‘n gewone rekening, maar die probleem lê daarin dat die “tester” van die MetaTrader4-terminal nie die kommissie in ag neem nie.

Kommissie in MetaTrader4-terminale word nie in ag geneem nie

Die gevolge van hierdie klein fout is baie ernstig, aangesien baie handelaars handelsrobotte gebruik, waarvan die instelling en optimalisering in die strategie-toetser uitgevoer word. En as op ‘n gewone rekening al die bykomende verliese in ag geneem word in die gemiddelde verspreiding, dan is die kommissie se koste buite sig, in die geval van ‘n STP-rekening.

As gevolg hiervan, moet u addisionele sagteware of prosesverslae in Excel gebruik om verteenwoordigende toetse te bekom.
Dus, saamgevat, kan ons die volgende gevolgtrekking maak: ‘n STP-rekening is ideaal vir ervare forex-handelaars wat groot rekeninge bestuur, maar vir beginners is dit beter om ‘n poging aan te bied by sent-rekeninge of in die ECN-stelsel.

Forex-handelsbedrag

Die Forex-mark bied feitlik onbeperkte vooruitsigte vir diegene wat besluit om groot geld te verdien. Dit is waar, u moet verstaan ​​dat dit jare se harde werk sal benodig om hierdie doel te bereik, wat selfdissipline en maksimum opbrengs van die handelaar sal verg.

Op soek na maklike geld, stroom duisende nuwelinge jaarliks ​​na die Forex-mark wat vinnig geld wil verdien. Maar soos in enige ander onderneming, het die handel in Forex sy slaggate, waaroor die hoop van die meeste beginnershandelaars verpletter word.
Een van hierdie slaggate is die grootte van die handelsrekening waarmee die pas verskynde handelaar ‘n opwindende reis genaamd “Forex trading” onderneem. Ongelukkig is min mense bewus daarvan dat potensiële verdienste direk afhang van die hoeveelheid beleggingsfondse, en dat verkeerde geldbestuur selfs ‘n redelike omvang onder die knie kan kry. Hoeveel kan u dus Forex verhandel om te verdien? Om mee te begin, begin die pad van elke beginner met ‘n demo-rekening.
Forex – wat is die valutamark.

Baie handelaars vergeet van so ‘n wonderlike ‘simulator’ soos ‘n demo-rekening as hulle probeer om in die geldwêreld te beland. Dit is ‘n virtuele deposito waarop u virtuele geld kan verdien en terselfdertyd Forex-vaardighede kan verwerf, ‘n aanvanklike begrip van die mark en selfs u eie handelstrategie kan uitwerk.

U kan natuurlik ‘n demo-deposito by byna enige makelaar oopmaak, byvoorbeeld Alpari of AMarkets, sonder om regte geld te belê. Handel met ‘n demo-rekening is soortgelyk aan opleiding in ‘n motorsimulator. Natuurlik sal sy nie van u ‘n cool bestuurder maak nie, maar sy sal u leer hoe om in die verkeersvloei te navigeer en tekens op die pad te sien.

Kry ‘n demo sonder ‘n aanvanklike bedrag

Natuurlik kan u probeer om net die gaspedaal te bestuur en te druk, maar dit is onwaarskynlik dat dit in hierdie geval ver sal kan gaan. Die beste oplossing vir ‘n beginnerhandelaar is dus ‘n voorlopige opleiding op ‘n demo-rekening.

Soos die praktyk toon, moet u egter nie lank daarna hou nie, ondanks die duidelike voordele van die gebruik van ‘n demo-rekening. Die feit is dat suksesvolle handel 80% van sielkunde afhanklik is. Daar is baie voorbeelde waar hy na ‘n oop Forex-handelaar wat meer as een maand aan ‘n demo-rekening spandeer het, foute begin begaan het en uiteindelik die hele rekening saamgesmelt het.
Ongelukkig skakel emosies en afwagting van ‘n groot boerpot die rasionele komponent, wat onvermydelik tot verliese lei. Daarom moet u oorskakel van ‘n demo-rekening na ‘n regte rekening wanneer die handelaar vol vertroue genoeg is vir regte handel.

Wat moet die aanvanklike deposito wees?
Soos reeds genoem, is die verdienste in die mark direk afhanklik van die omvang van die deposito. Makelaars dring daarop aan om hul klante aan te spoor om groot rekeninge te open, maar nie almal kan onmiddellik ‘n groot deposito bestuur nie. Die meeste handelaars moet “gewoond raak” aan die geld, leer hoe om dit behoorlik te bestuur.

  • In die eerste fase is daar nie soveel verdienste in die handel as opleiding en vaardighede nie. Maak dit sin om groot geld hiervoor te waag? Natuurlik nie. Die regte besluit sou wees om ‘n klein rekening oop te maak, waarvan die grootte ooreenstem met die bedrag wat verlore kan gaan sonder veel sielkundige spanning.
  • In hierdie geval sal die handel gemaklik raak en dit sal moontlik wees om nie te fokus op verliese nie (wat in die begin onvermydelik is), maar op die bekwame konstruksie van ‘n strategie en om wins te maak. Namate professionaliteit toeneem, kan die grootte van die rekening verhoog word, terwyl dit in die gebied van stil handel en gemak bly.
  • Hoeveel is nodig vir Forex-handel
  • Nie alle makelaars laat hul kliënte toe om met klein bedrae te werk nie. Die meeste van hulle is nie geïnteresseerd in die verkryging van mikroprofyt uit mikro-rekeninge nie; dit is meer winsgewend vir hulle om met groot kliënte te handel. Dit beteken egter nie dat daar nie met ‘n klein bedrag begin kan word nie.

Om mee te begin, is dit die moeite werd om die sogenaamde sentrekeninge te oorweeg, waarvan die deposito van 1 tot etlike tientalle dollar kan beloop. Die balans van so ‘n rekening word in sent vertoon, dus sal ‘n rekening van $ 20 in die 2000’s soos ‘n rekening lyk.